Blog

Size Özel; Sizi Yansıtan Lüks Yemek Odası Dizaynı 

Salon takımlarınızın ayrılmaz parçası lüks yemek odası dizaynı sizin stilinize uygun olarak marjinal çizgilerle tasarlanmıştır. Yemek odasını yenilemek istediğinizde keşfetmek isteyeceğiniz ayrıcalıklı ve seçkin modeller yeni trendlerle kombine edilmiştir. Genelde salon mobilyalarıyla uyumlu şekilde üretilen odası takımları set halinde sunulur.

  • Masa,  
  • Sandalye, 
  • Konsol ve  
  • Aynadan oluşan setler, firmalar tarafından koltuk takımlarına uygun üretiliyor.  

İster ayrı ayrı takımları birleştirebilir, isterseniz koltuk takımının devamı şeklinde konsept tasarlanan setleri birlikte salonunuzda kullanabilirsiniz. Konuklarınızı ağırlayıp uzun sohbetler ettiğiniz lüks yemek odası dizaynı ile elit ve konforlu olmalıdır. Gelin detaylara birlikte bakalım.  

lüks yemek odası dizaynı

Lüks Yemek Odası Takımları ile Stilini Yansıt 

Her evin kendine has bir stili vardır. Evinize alacağınız mobilya ve aksesuarların stilinizi yansıtan ürünler olması bütünlüğün korunması adına önemlidir. Elbette farklı sitilleri birbirleri ile kombinleyip sofistike tarzlar da deneyebilirsiniz. Keşfetmeniz gereken ayrıntı koleksiyonlar arasından sizi yansıtabilen parçaları tercih etmenizdir. Tarzınıza uygun göz alıcı lüks yemek odası dizaynı uygulamaya karar verdiğinizde göz önünde bulundurmanız gereken bazı detaylar vardır. 

  • Yemek masasını konumlandıracağınız alanı belirlemelisiniz, kaç kişilik olacağına karar vermeden önce sandalyelerin rahat hareket etmesi için uygun alana ihtiyaç olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. 
  • Yemek masalarının kare, dikdörtgen, oval ve yuvarlak şekillerde tasarlanmış modelleri vardır. Hangi şekli alacağınıza alanınıza göre karar verebilirsiniz. Sıksık kalabalık davetler veriyorsanız tüm misafirlerin birbirini rahat görebileceği ihtişamlı oval veya yuvarlak masaları tercih edebilirsiniz. 
  • Yemek masası ahşap, cam, mermer ve titanyum kaplama materyaller kullanılarak üretilir. Stilinize uygun masayı seçerken salonunuzdaki diğer mobilyalara uygun tercihlerde bulunmalısınız. Cam masalar dar alanları daha geniş gösterebilir. Mermer masa daha lüks ve görkemli bir duruş sergiler.  
  • Şık ve kaliteli kumaştan döşenmiş modern sandalyeler, masanızın etkileyiciliğini ön plana çıkartır. İnce işçilikle tasarlanmış konforlu ve elit sandalyeler sizi yansıtmalıdır. 
  • Lüks yemek odası dizaynı oluştururken misafirlerinizle kullandığınız zarif yemek takımlarınız, porselenleriniz için depolama yapabileceğiniz konsolunuz şıklığınızı tamamlayacaktır. Yemek ünitenizi konumlandıracağınız alanı belirledikten sonra gösterişli ve konforlu bir şekilde misafirlerinize servis yapabileceksiniz. 

Camların, parlak metallerin, kaliteli kadife kumaşların, kenar geçişlerinde kullanılan metal şeritlerin havası yemek odalarınıza ayrıntıları ile tarzını yansıtabilmenize olanak sağlarlar. 

lüks yemek odası dizaynı

Size Özel Lüks Tasarımlarla Stilinizi Yansıtın 

Zarif ve doğal stili sevenler için doğadan ilham alan ahşap yemek odası takımları, gold kulp ve ayaklarla rüstik tarza hitap edebilir. Ahşap mobilyalarınıza doğal taş objeler, aynalı salon aksesuarları, kadife perdeler tarzın devamı şeklinde akar. Lüks yemek odası dizaynı ışıltılı aydınlatmalar ile ince işçilikli ahşap mobilyalarınızın tüm detaylarını ortaya çıkarır. Size de bu anın tadını çıkarmak kalır. 

Işıltılı ve çarpıcı modern tarz severler için gümüş ağırlıklı lüks yemek odası dizaynı doğru tercih olacaktır. Gümüş parlaklığını vurgulamanın en güzel yanı, her renk ve tarzla uyumlu olmasıdır. Koyu renk ve desenli kağıt ile kaplanmış duvarınızın önüne konumlandıracağınız gümüş konsol ve geniş ayna çok gösterişli duracaktır. Konsolunuzda kullanacağınız şık objeler yemek odanıza modern ve elegan bir soluk kazandıracaktır. Siyahın asaleti ve gümüşün parlaklığı, ihtişamlı objeleriniz, doğru aydınlatmalarla güçlü stilinizi ön plana çıkaracaktır.  

Gold Aksesuarlarla Lüks Yemek Odası Takımları 

Enfes sofralar, misafirleriniz ve aileniz için saatlerce sürebilen sohbet imkanısağlar. En samimi ortamlar yemek odalarında gerçekleştiği için sandalyelerinizin konforu önemlidir. Gold detaylar ise misafirleriniz için etkileyici bir zemin hazırlamanızı sağlar.  

  • Gold ağırlıklı konsol ve masa seçiminde, sandalye döşemelerini soft veya sade desenli kumaşlardan seçebilirsiniz. Böylece lüks yemek odası dizaynı gold vurgusu ile öne çıkar.  
  • Masanın iskeleti ve ayak bölümleri gold ağırlıklı kullanıldığında, sandalyelerin arkasında gold kuplar tasarımı tamamlar.  
  • Konsolkapaklarında, ayaklarında ve ayna çerçevesinde de gold ihtişamını sürdürebilirsiniz. Konsol üstü objelerinizi altın rengini ön plana çıkaran koyu ahşap modellerden seçmenizi önerebiliriz. 

Koyu kahve tonları ve siyah renk, altın ışıltısını vurgular. Böylece hem gösterişli hem de ihtişamlı bir ambiyans yakalarsınız. 

  • Altın detaylı yemek takımlarınız, masa üzerine servis edildiklerinde yemek odasının tamamlayıcıları olacaktır.  
  • Sofistike tarzdan hoşlanıyorsanız gold – deri veya gold – gümüş kombinasyonları yapabilirsiniz. 

Vurgulamak istediğiniz detay gold olduğunda aksesuarların ve objelerin soft veya koyu olanlarını tercih etmelisiniz. Altın ve grinin uyumu asil ve gösterişli birhava yaratır. Altın detaylar kullandığınızda renk cümbüşünden kaçınmalısınız. Böylece gold detayları daha çok vurgularsınız. 

Göz Alıcı Lüks Yemek Takımları 

Yemek odalarında kullandığınız yüksek kalitede mobilya ve objeler, lüks bir atmosfer eşliğinde her yemeğinizi bir şölene çevirir. Birbirinden eşsiz lüks yemek odası dizaynı tasarımlarıyla kendi tarzınızı yansıtabileceksiniz. Size özel, stilinizi yansıtan masa üstü aydınlatmanızın tüm ışıltısı, mobilyanızın ve aksesuarlarınızın ince zevkini ortaya çıkaracak. Lüks ve zarif seçimleriniz yemek odasının devamında tüm salonunuza yansıyacak ve zarafetinizle evinize göz alıcı bir hava katabileceksiniz.  

Bir cevap yazın