lüks dekorasyon
Blog

Lüks Dekorasyon Neden Tercihiniz Olmalı? 

Salonunuzda lüks dekorasyon için mobilyalarınızın özenle seçilmiş malzemelerden, ahşaplardan ve kumaşlardan yapılmış olması gerekir. Ayrıca bu materyallerin titiz işçilikle ve muhteşem tasarımla bir araya getirilerek sizlere sunulmuş olması lazımdır. Çünkü evleriniz sizin kendinizi en iyi ifade ettiğiniz ve mutlu hissettiğiniz yaşam alanlarınızdır. Bu alanlarda kullandığınız her eşyanın önemi büyüktür. Lüks mobilyalarınızın sizi rahat ettirmesi ve göz alıcı olması gerekmektedir. 

lüks dekorasyon

Lüks ve Asaleti Yansıtan Koltuk Takımları 

Açık renkli mobilyaları dekorasyonunuzda tercih ediyorsanız, çok çeşitli modeller bulabilirsiniz. Beyaz, bej, krem gibi renkler lüks bir tasarımla istediğiniz göz alıcılığı oluşturacaktır. Ayrıca lüks dekorasyon yaparken mobilyalarınızda metalik ve parlak kısımlar tercih edebilirsiniz. 

Como koltuk takımı açık renkli bir mobilya olup şık metal parçalara sahip bir koltuk takımıdır. Orta sehpası camlı olup beyaz ahşapla dört bölüme ayrılmış çok şık bir tasarımdır. Bu koltuk takımının konsolu metal işlemeli göz alıcı bir modeldir. Ayrıca tercih edeceğiniz mobilyanızda gold detaylar bulunuyorsa, siyah ve füme renkler ile güzel bir uyum yakalayacaktır. Belgrad Roma koltuk takımı gold parlak bölümleri ve siyah rengin asaletiyle çok beğeneceğiniz bir takım olabilir. 

Lyon metal ayaklı kapitoneli koltuk takımları salonunuz için aradığınız şık ve zarif mobilyalar olabilir. Dekorasyon önerileri arasında salonunuzda sidney koltuk takımı modeliyle, göz alıcı mavi tonu kullanarak, lüks ve zarif bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Bu koltuk takımında kullanılan kumaşın kaliteli parlaklığı mavi ile mükemmel bir uyum yakalamıştır. sidney koltuklarda kullanılan gold ve kare şeklindeki kapitoneler mobilyanın tasarımına ışıltı katmaktadır. 

lüks dekorasyon

Lüks Dekorasyon Önerileri İçin Kanepe Modelleri 

Lüks ve gayet mükemmel tasarlamış kanepeleri salonunuzda veya oturma odanızda kullanabilirsiniz.4’lü kanepe olarak bordo renkli deri kanepeler salonunuzda muhteşem bir görüntü oluşturacaktır. Deri kanepelerin açık ve koyu renk seçenekleri bulunmaktadır. Kapitoneli modeller olan deri kanepeler diğer mobilyalarınızla şık ve zarif bir uyum sağlayacaktır. Lüks dekorasyon için 3’lü kanepe modellerinden açık veya koyu renk modellerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Doome 3’lü kanepe metal ayaklı olup gayet şık bir tasarıma sahiptir. Konforlu kullanıma sahip bu kanepeyi kullanmak sizi mutlu edecektir. 

napoli 3’lü kanepe, Nepal 3’lü kanepe, palermo couch 3’lü kanepe koyu renkler için örnek verebileceğimiz şık ve konforlu tasarımlardır. Açık renkli lüks kanepelere örnek olarak Como 3’lü kanepe, Maria 3’lü kanepe gibi gayet şık tasarlanmış ürünleri örnek olarak verebiliriz. Lüks kanepeler hangi renk olursa olsun kaliteli ve göz alıcı kumaşlardan yapılmıştır. Ayrıca krem, yeşilin tonları hatta turuncu renklerde zarif ve şık kanepeler evlerinize güzellik katacaktır. 

Lüks Köşe Koltuk Takımları Önerileri 

Lüks dekorasyon yaparken köşe koltuk takım seçeneklerinden deri, kadife gibi kaliteli malzemelerden yapılmış mobilyalar tercih edilebilir. Köşe koltuk takımlarını geniş salonlarınızda kullanabileceğiniz gibi küçük salonlarınız için mükemmel seçim olacaktır. July köşe takımı siyah deri olup kapitoneli detayı ile lüks bir tasarımdır. Ayrıca salonunuzda veya oturma odanızda canlı bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız, Loft Relax köşe takımını tercih edebilirsiniz. Mavi ile turuncunun doğallığını lüks bir tasarımla birleştiren bu köşe takımların kullanımı çok konforludur.  

Açık renkli lüks köşe koltuk takımları salonunuzda ferahlatıcı ve göz alıcı bir ortam oluşturacaktır. Lüks dekorasyon yaparken sidney köşe takımı metal ayakları ve kapitoneli işlemeleriyle çok beğeneceğiniz bir modeldir. Bu modelde kullanılan kaliteli ahşaptan yapılmış dikdörtgen sehpa salonunuza çok yakışacaktır. Ayrıca ahşaptan yapılmış konsol, köşe koltuk takımıyla mükemmel uyum oluşturmaktadır. Açık ton köşe takımlarından Castello köşe takımı, Oliver köşe takımı mükemmel tasarımları ve konforlu kullanımlarıyla beğeninize sunulmuştur. 

Lüks Dekorasyonda Aydınlatma  

Salonunuzdaki lüks mobilyanızın daha göz alıcı ve ihtişamlı duruşunu etkileyecek faktörlerden en önemlisi doğru aydınlatmadır. Özellikle misafirlerinizin ağırlandığı yaşam alanı olması nedeniyle aydınlatmanın görsel olarak da lüks ve ihtişamlı olması gerekir. Dekorasyon önerileri arasında salonunuza en uygun aydınlatma seçeneklerinden biri avize olacaktır.

Avizelerin yaydığı ışığın renginin sıcak tonlarda olması ortamda lüks ve sofistike bir atmosfer oluşturacaktır. Ayrıca şık ve estetik görünümlü salonunuzda lambader modellerini kullanmak harika bir fikirdir. Salonunuzda doğru yerde konumlandıracağınız lambader ortamda loş ve dingin bir etki yaratacaktır. Salonunuz için kullanabileceğiniz diğer aydınlatma türleri armatür, gömme tavan aydınlatması gibi ürünlerdir. Aynı zamanda aydınlatmalarınıza dimmer anahtarı taktırıp ışık kuvveti değiştirilebilen aydınlatmalar elde edebilirsiniz. 

Lüks dekorasyon yaparken salonunuza vurgu aydınlatma kullanabilirsiniz. Vurgu aydınlatma için TV ünitesini, yemek odası takımını spot lambalarla daha gösterişli gösterebilirsiniz. Duvar içi aydınlatma, duvar aplikleri, niş aydınlatmalar kullanarak dekorasyonunuzda ilgi çekmesini istediğiniz noktaları gösterebilirsiniz. 

Lüks Dekorasyonda Sevdiğiniz Tarzda Mobilyalar 

Evinizi dekore ederken lüks ve zarafeti seviyorsanız ona göre bir plan yapmalısınız. Satın alacağınız mobilyanızın lüks bir tasarım olması gerekir. Ayrıca bu tasarımda göz alıcı ve ışıltılı detayların olması önem arz edecektir. Salonunuza veya oturma odanıza alacağınız mobilyaları lüks tekstil ürünleri ve şık aksesuarlar ile tamamlamalısınız. Lüks dekorasyon yaparken kullanacağınız mobilyalar, deri, kadife gibi kaliteli kumaşlardan yapılmalıdır. Ayrıca kullanılan ahşap ve metal kısımlar uzun süre dayanıklı ve göz alıcı olmalıdır. Sonuç olarak siz ve aileniz lüks ortamınızı severek ve keyifle kullanmalısınız. 

Bir cevap yazın