Blog

Dekorasyonunuzda İmaj Değişikliği Lüks Mobilya Modelleri İle Mümkün

Evinizin havasından ve imajından sıkıldınız mı? Evinizdeki gözünüze artık sıradan görünen mobilyaları lüks mobilya modelleri ile değiştirin. Hepimiz dönem dönem değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz.  Kendinizi en mutlu hissettiğimiz yer genellikle evlerimizdir. Haliyle ara sıra yaşam alanımızda değişikliğe gitmek de mutluluğumuzu katlar. Yapacağınız değişiklik yıllarca “iyi ki yapmışım” diyeceğiniz bir değişiklik olsun ister misiniz? Bu soruya yanıtınız evet ise yazımızdaki detaylar tam size göre.

Evinizin tüm havasını ve tarzını değiştirecek olan yenilemeyi lüks mobilya modelleri ile yaparsanız evinize baktıkça içiniz açılacak. Belki de uzun zamandır bu yenileme işlemini erteliyorsunuz. Kendinize ve evinize verdiğiniz değeri göstermenin şimdi tam sırası. Evinizin imajını değiştirirken kendinizi şımartın!

Koleksiyonlardan Birini Seçerek Değişimi İşin Ustasına Bırakın

Yenileme işlemi sırasında tarz değişikliği yapmak iyi araştırma yapmayı gerektirir.

  • Hangi tarzda hangi materyal ve renkler kullanılır?
  • Hangi stil ile hangi aksesuarları kullanmak gerekir?

Bu soruların yanıtlarını vermek zor geliyorsa hali hazırda var olan koleksiyonlara yönelebilirsiniz. Örneğin eviniz yıllardır klasik bir imaj yansıtıyor. Ancak siz modern ve enerjik bir görünüm istiyorsunuz. Yuvanızın tarzını değiştirirken değerlendirebileceğiniz koleksiyonlarda aksesuardan koltuk takımına kadar her şey detaylıca düşünülmüş.

Size yalnızca hangi koleksiyonu seçmek istediğiniz belirlemek kalıyor. Bu şekilde birbirine uyum sağlayan parçaları seçmek sonrasında eksik mobilyaları tamamlamayı düşünebilirsiniz.

Lüks mobilya modelleri kapsamında özenle oluşturulan koleksiyonlarda koltuk takımı, konsol, masa, sandalye gibi mobilyalar bulunur. Geriye kalan halı perde ve küçük aksesuarları da kendiniz seçerek evinize kendi dokunuşunuzu yapabilirsiniz. Örneğin yaşam alanınıza bitkiler ekleyebilirsiniz. Aydınlatma ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Güzel bir kitaplık oluşturarak imajınızı zenginleştirebilirsiniz.

Eskilerden Kurtulun Lüksün Işıltısını Evinize Taşıyın

  • Uzun zamandır evinizde olan belki de her gün görmekten bıktığınız mobilyalardan kurtulun. Yerine lüks mobilya modellerini
  • Her şeyin en iyisine layık olduğunuzu kendinize hatırlatın. Evinizi yenileyerek ihtişamlı ve cesur bir dekorasyona yelken açın.
  • Salonunuza girdiğinizde bir daha çıkmak istemeyeceğiniz bir değişim yaşansın. Eskiden kullandığınız kumaş yerine deri koltuklar seçebilirsiniz.
  • Eski sade modellerin yerine gösterişli ışıltılı mobilya modellerine evinizde yer açabilirsiniz. Saygınlığınızı kat kat arttıracak kendinizi daha da kıymetli hissettirecek bu adımı atmalısınız.

Lüks koltuklarınızda konforla oturup etrafa baktığınızda evinizin dönüşümüne siz bile inanamayacaksınız. Günümüzde çağı yakalamak çok önemli. Son trendleri yakalamayı ve imaj değişikliğine gitmeyi bir cesaret örneği olarak sergileyin. Verdiğiniz bu güzel karar ile evinizin havası tamamen değişecek. Evinizin değişen havası hayatınıza beklediğinizden çok daha fazla etki edecek.

Evinizin Yeni Havası Sizin De Ruh Halinizi Değiştirecek

İmaj değişikliğine karar verdiğinizde önceki tarzınızdan farklı olan tüm tarzlara bir göz atmalısınız. Avangart lüks mobilya modelleri arasından seçebileceğiniz pek çok farklı tarz var.

Canlı renklerle dolu modern bir imaj seçebilirsiniz. Veya deri detayların hakim olduğu keskin hatlı bir imaj oluşturabilirsiniz.

Dilerseniz de altın renginin ışıltısınız seçeceğiniz dore detaylı koltuk takımlarında gösterebilirsiniz.

Evinize verdiğiniz kıymet ve yaptığınız bu yenilik hayat enerjinizi de yükseltecek. Çevrenizi saran lüksün ihtişamı özgüveninizi ve neşenizi arttıracak. Işıltılı mobilyalarınıza keyifle seçtiğiniz aksesuarlarla dekore ederken bu değişikliğin sizin için önemini daha da iyi anlayacaksınız.

Her eşyanın bir enerjisi vardır. Yapacağınız değişim ile birlikte seçeceğiniz lüks mobilya modelleri muhteşem enerjisi ile evinizi dolduracak. Hayata hiç bakmadığınız bir pencereden bakacaksınız. Evinizin imajını değiştirirken Lüks mobilya modelleri ile yeni stiliniz ışıldasın.

Dekorasyonda Stil Değişikliğine Giderken Bilmeniz Gerekenler

Evinizde tamamen bir dekorasyon yenileme yapmak zorunda değilsiniz. Yalnızca birkaç mobilyanın yerine lüks mobilya modelleri koyun. Farkı hemen göreceksiniz. İmaj değişikliği yaparken tüm mobilyaların değiştirilmesi gerektiği düşünülür. Hatta duvar boyasından yer döşemesine kadar değişiklik yapmak gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu kadar köklü bir değişiklik ise size zor gelebilir. Aslında imaj değişikliğini birden bire yapmanız gerekmiyor.

Modern ve klasiğin tarzını karma tarz olarak yansıtabilirsiniz. Örneğin oturma grubunuzu değiştirmek istiyorsunuz. Artık bir süredir kullandığınız takımdan rahatsızsınız. Belki rahat değil belki de artık tarzınızı yansıtmıyor. Tüm işaretler değişiklik zamanının geldiğini gösteriyor. Bu yüzden eskilerin yerine lüks mobilya modellerini getirmeyi düşünmelisiniz. Bu mobilya değişikliği evinizin yeni imajına geçişin önemli bir aşaması olacak.

Lüksün İhtişamı Sizin De Evinizi Sarsın

Yeni trendleri evinizde görmek istediğinizi biliyoruz. Evinizin dekorasyonunda yapacağınız yenilemede imaj değişikliği kararı almış olabilirsiniz. Bu karar hem çok cesur hem de çok güzel sonuçları olacak bir karar. Çünkü mobilyaların enerjisi evin enerjisi demek. Evin enerjisi ise evde yaşayan herkesi etkiler.

Değişim kararınızı bir sonraki aşamaya taşımaya ne dersiniz? İmaj değişikliği kararı aldığınız bu günlerde bir de bu değişikliği en kaliteli ve en ihtişamlı mobilyalarla yapabilirsiniz. Lüks mobilya modelleri sayesinde eviniz gözünüze bir başka görünecek. Evde geçirdiğiniz zamanlar daha kaliteli hale gelecek.  Hem kendi hem de evinizin enerjisini lüks ve dikkat çekici mobilyalarla yükseltebilirsiniz.

Bir cevap yazın