Blog

Bırakın Lüks Oturma Grupları İle İhtişam Evinizi Baştan Aşağı Sarsın

Evinizin en özel parçalarından olan lüks oturma grupları zevkinizi göstermenin en güzel yoludur. Evdeki zamanımızın büyük kısmı salonda ve oturma odasında geçiyor. Hal böyle olunca gözümüze hitap edecek parçaları görmek istememiz de çok doğal.  Estetiğe önem veren herkes gibi sizin de kaliteyi ve ihtişamı evinizde görmek istediğinizden eminiz.  Cazibesiyle sizi evinize âşık edecek misafirlerinizi büyüleyecek bir salon istediğinizi biliyoruz.

Evinizi yenilerken veya yepyeni bir yuva kurarken eşya seçimi yapmak çok zevklidir. Kendi tarzınızı evinize de yansıtmak için her adımı dikkatle atarsınız. Yaşam alanınızın bir havası bir enerjisi olsun istersiniz. Hem rahat edeceğiniz hem de gözünüze hitap edecek bir ortamda keyifli zaman geçirmek çok önemlidir. Tüm bunları düşünürken gösterişten ve estetikten ödün vermek istemem diyenlerdenseniz lüks oturma grupları tam da size göre.

En İyisine Layıksınız, Yaşam Alanınıza Yatırım Yapın, Kendinizi Şımartın!

Evimizin mobilyalarında ve dekorasyonunda değişiklik yapmak aslında hayatımızı da değiştirmek demek. Bir defa geldiğimiz şu dünyada kendimizi en huzurlu hissettiğimiz yerlerdir evimiz. En iyi parçalarla dekore ettiğiniz eviniz size mutluluk verir.  Sevdiklerinizle unutulmaz anlarınıza sahne olacak salonunuz için en ihtişamlı parçaları seçerek kendinizi şımartın.

Lüks oturma grupları içerisinden sizin için en doğru olanı seçerseniz uzun yıllar yaptığınız seçimin keyfini çıkarırsınız.  Kendinize hak ettiğiniz yaşam alanının konforuyla hayat kalitenizi kat kat arttırırsınız. Asaletinizi göstermenin en güzel ve yenilikçi yolu da budur. Sakin bir akşamda çayınızı yudumlarken de kalabalık bir misafir grubu ağırlarken de bulunmak isteyeceğiniz alanı hayal edin. Hayal ettiğiniz ortamı oluşturmak için harekete geçmenin tam zamanı.

Göze Hitap Eden Dekorasyonun İlk Adımı: Doğru Oturma Grubu Seçmek

İnsanların olduğu gibi evlerinde bıraktığı bir ilk izlenim var. Evinizin ilk izlenimi büyüleyici olsun istiyorsanız göze hitap eden parçalar seçmelisiniz. Bir odada ilk göze çarpan ise dekorasyonun en büyük parçalarından olan oturma gruplarıdır. Lüks oturma grupları arasından yapacağınız tercih ile taçlandıracağınız salonunuza ruhunuzu yansıtacak dokunuşlar yapın. Akıllara kazınacak şıklığı yakalarken son trendleri de evinize ekleyin. Lüksü ve ihtişamı kalplerde hissettirecek bir oturma grubu seçerek dekorasyonu başlatın.

Atmosferi değiştirecek ilk adımı atarken stilinizi yansıtmak için hayal gücünüzden yararlanmayı unutmayın.

  • Pastel tonlardaki lüks oturma grupları mı ilginizi çekiyor deri detaylı olanlar mı?
  • Hem hangi materyali istediğinizi hem de renk tonlarını belirlemelisiniz.
  • Dekore edeceğiniz alanın büyüklüğüne göre de hareket etmelisiniz örneğin küçük bir alan için bir koltuk ve bir berjer ile takım yapabilir, daha açık renkler seçebilirsiniz.
  • Büyük bir alan için ise daha çok oturma alanı tercih edebilirsiniz ve koyu renkler kullanabilirsiniz.

Evinizi Özel Kılacak Parçalarla Tarzınızı Yansıtın!

Evinize verdiğiniz önem ve özen aslında kendinize de verdiğiniz değeri gösterir. Baktığınız her köşe size kendinizi iyi hissettir. Saygınlığınızı ve zarafetinizi evinizin havasına katmak için lüks oturma grupları tercih ederek tarzınızı yansıtmış olursunuz. Seçtiğiniz şık oturma grubunu aksesuarlarla daha da zenginleştirebilirsiniz.

Yapacağınız seçimlerle gustonuz ağırladığınız her misafirin takdirini toplar. Çizginizi, hayata bakışınızı gösterecek parçalarla yaşam alanınızın değerini katlayabilirsiniz. Modern detayların hakim olduğu oturma grubunuzun etrafını zevkli seçimlerle çevreleyin.

Salonunuzda Hangi Renklerin Dans Edeceğini Belirleyerek Başlayın!

İhtişamıyla gözünüze hitap edecek lüks oturma grupları hangi dekorasyon parçalarıyla taçlandırılmalı? Bu soruya yanıt verirken odaya hani tonların hâkim olacağını düşünerek yola çıkabilirsiniz. Gold detaylar mı gümüş ışıltıları mı görmek istediğinize karar vererek başlayın.

Şıklığın ve lüksün en güzel parıltılarını bu tonlar gösteriyor. Gold detaylara uyum sağlayacak parçalar seçmek isterseniz sonraki adımları da ona göre atabilirsiniz.

Örneğin koltuk takımınız lacivert bordo veya yeşil tonlarındaysa gold tonlar çok yakışacaktır. Gümüş detayların hâkim olacağı bir yaşam alanı planlıyorsanız da füme ve siyah tonlarıyla birleştirip zengin bir görüntü oluşturabilirsiniz. Seçeceğiniz oturma grubuna göre ortama ekleyeceğiniz şamdan, kırlent yastık gibi parçalar tarzınızı daha da net yansıtacak.

Özenle Oluşturulmuş Detaylarla Dekorasyonu Tamamlayın

Lüks oturma grupları arasından seçeceğiniz gösterişli parçayı özelleştirmek için bazı tavsiyelerimiz var. Odanızın aydınlatmasıyla ilgili yapacağınız basit bir değişiklik tüm ortamı değiştirir. Bu yüzden oturma grubunun tarzına uygun bir avize seçimi yapmak önemlidir. Bu avizeye eşlik edecek bir lambader seçimi de yapabilirsiniz.

Klasikle modernin dansını mı yansıtmak istersiniz? Öyleyse taşlı bir avize seçebilirsiniz.

İhtişamın içindeki rahatlığı mı görmek istiyorsunuz? İrili ufaklı kırlent yastıklar tam size göre. Yastık seçimlerinde tonlama yapabilirsiniz veya zıt tonlarla kontrast görünümü yakalayabilirsiniz.

Dekorasyon için seçeceğiniz şamdan, çerçeve ayna gibi parçaları oturma grubunun tarzına uydurarak zevkinizi göstermiş olursunuz.  Odayı dekore ederken mutlaka konsol ve sehpa detayları üzerine de düşünün. Bu parçalar sayesinde yerden kazanabilir daha fazla küçük dokunuş yapabilirsiniz. Mesela konsolunuza eşlik edecek bir ayna odayı genişletecek ve havasını değiştirecek bir seçim olabilir.

Bir cevap yazın