Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri
Blog

Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri

Günümüzde çokça tercih edilen avangart mobilya modelleri hemen hemen her evde karşımıza çıkar. Hem şık duruşu hem de konforu ile evlerinizde asil bir duruş sergiliyor. Klasik modeller üzerine yenilikçi dokunuşlar eklenerek üretilmesi ile avangart mobilyalar ortaya çıkar.

Günlük yaşamda klasik model sevenler için daha sade şekilde tasarlanmış ve daha çağdaş mobilyalar üretilmiştir. Mobilya değişikliği yapmak isteyenler veya yeni ev kuracaklar tarafından en çok tercih edilen tarz avangart modellerdir.

Avangart mobilyalar, bakıldığında klasik izler taşısa da klasik mobilyalara göre oyma motifleri ve altın varakları daha az kullanılmıştır. Kısacası görkemli klasik model mobilyalara oranla avangart mobilyalar daha zarif ve sade olarak üretilir. Yapı olarak da klasik modellere göre daha hafif parçalardan üretilir. Avangart mobilyalarda diğer mobilya modellerine göre daha geniş kumaş yelpazesi vardır.

Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri

Şık ve Estetik Mobilya Modelleri

Günümüzde birçok çeşitte ve kalitede avangart mobilya modelleri üretiliyor. Her kesimin zevk ve beğenisine göre mobilyalar üretiliyor. İnce motiflerle işlenmiş avangart mobilyalar evin tam ortasında sizlere eşlik ediyor.

Çok çeşitli konseptlerde üretilen avangart mobilyalar, zarif tasarımlarıyla alıcılarını bekliyor. Klasik modelleri abartılı bulanlar için daha sade ve minimal yapıda bir mobilya alternatifi oluyor. Görünüşü ile görkemli olan aynı zamanda işlemeleriyle göz yormayan yapıda mobilyalardır. İşlemeleri altın varak ile cilalanıp görkemli mobilyalar elde edilir. Avangart mobilyalar modern ve klasik tarzın birleşimi ile tasarlanıp, çeşitlendirilir. Tasarımı dengeli olan bu mobilyalar bazen spor ağırlıklı olmakta bazen de daha ağır yapıda olmaktadır. Herkes tarafından sevilen avangart mobilya modelleri çok çeşitli tasarımlar ve işlemeler ile oluşturulur.

Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri

Lüks Mobilyaları Nasıl Seçersiniz?

Sosyal hayatımızda ki gelişen çevre ve artan kalite standartları mobilyalara da yansımaktadır. Kültürümüz de de ev hijyeni ve görünüşü oldukça önemlidir. Bizde bu bilinçle mobilyalar da hem kalite hem tasarım açısından sürekli gelişim göstermekteyiz.

Sevdiklerimizi ve misafirlerimizi ağırladığımız evlerimiz de ki görünüm günden güne önemli hale gelir. Eskiye göre zevk ve tercihlerde değişkenlik gösterir. Geçmiş zamanlarda mobilyalarda daha koyu renkler tercih edilirken günümüzde daha açık ve ferahlatıcı renkler tercih edilir. Mobilya üreticileri de bu tercihlere hitap eder, açık ve beyaz rengin ağırlıklı olduğu avangart mobilya modelleri üretilir.

Avangart Mobilyalar

Herkes yaşam alanlarını güzelleştirmek ve modernleştirmek ister. Avangart modeller, son zamanlarda göz alıcı görünümü ile çokça tercih edilen mobilya türleridir. Tüm mobilyalar,  hem görünüm hem de dekorasyon bakımından birbirlerinden ayrılırlar.

Eskiden üretilen mobilyalarda ağır işçilik ve el oymaları bulunur. Günümüzde de eski izleri taşıyan mobilya isteyenler için avangart mobilyalar modern motifleri de harmanlayarak sizlere sunar. Avangart mobilyalar üzerinde ki desenlerin varak ile cilalanması ile görkemli bir görünüm kazanır. Görünümü her ne kadar görkemli olsa da yapısı da bir o kadar hafiftir. Biz de çokça sevilen avangart mobilyaları en kaliteli ve doğal ağaçlardan elde ettiğimiz malzemelerden üretiyoruz. Modern ve klasik izleri taşıyan avangart mobilya modelleri ikilemde kalanlar için denk bir mobilya alternatifi olmaktadır.

Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri
Lüks Avangart Yaşam Tarzı

Lüks yaşamın en belirgin göstergesi tercih edilen mobilyalardır. Çoğu kişi mobilyalardan hem şık görünüm hem de konfor ister. Bu doğrultuda bizlerde görünümü şık ve görkemli kullanımı da rahat ve konforlu mobilyalar üretiyoruz.

Lüksü simgeleyen, modern ve klasik izleri birlikte taşıyan avangart mobilyalar hem ev hem de iş ortamınızda rahatlıkla kullanılabilir. İşçiliği azaltılarak hızlı mobilya üretimi sağlanmıştır. Çok çeşitli kumaş yelpazesi bulunur. Osmanlı izlerini taşıyan avangart mobilyaların yanı sıra modern izleri taşıyan avangart mobilyaların da üretiminde bulunulur. Üretim aşamasında hem kadife kumaşlardan hem de baskılı kumaşlardan faydalanılır. Mobilya da altın ve açık rengi tercih edenler için avangart mobilya modelleri hitap eden bir mobilya alternatifidir.

Lüksün Sınırlarını Zorlayın; Avangart Mobilya Modelleri
Mobilyada Avangart Tasarımlar

Avangart mobilyalar gösterişin yanı sıra zarif işlemeleri ile evlerinize şıklık katar. Klasik mobilya tarzına modern dokunuşlar da bulunularak birçok kişinin zevk ve tercihlerine hitap edilir. Klasik mobilyalardan farklı olarak aşırı oyma ve desenden kaçınılır. Böylelikle üretime ayrılacak zamandan tasarruf edilir.

Avangart mobilyalarda minimalist yaklaşımlı modern desenler kullanılır. Gösterişin yanında modern görünümü de yansıtır. Oyma ve hafif desenler işlenerek şık görünüm elde edilir. Daha açık renkler ve altın varak cilası kullanılarak ferahlık kazandırılır.

Lüks kumaşların kullanımı ile evlerde, kaliteli mobilya kullanımını sağlar. Hem rahatlık sağlaması ile hem de görünümünde şıklık barındırması ile son zamanlarda en çok tercih edilen mobilya çeşididir. Klasik modellere modern dokunuşlar ile her kesime hitap eden eşsiz mobilyalar ortaya çıktı. Hem şatafat isteyenler hem de konfor arayanların ilk tercihlerinden biri de avangart mobilyalardır. Oldukça detay içeren avangart mobilyalar görünümü ile büyüleyen mobilya çeşitleridir.

Güncel yaşamı ve aynı anda modayı takip ederek en yenilikçi mobilya üretimi içerisindeyiz. Kaliteli kumaşlardan ürettiğimiz mobilyaların tek dokunuşla dahi konforu hissedilebilir türdedir. Hem modern tarzda olup hem de klasik tarzı barındıran mobilya türüdür. Şık görünümü ile her kesimin tercih ettiği mobilya tarzıdır.  İç açıcı renkleri ve göz dolduran görünümü ile avangart mobilya modelleri günümüzde her evde sizlere eşlik ediyor.

Bir cevap yazın