lüks aksesuarlar
Blog

Yaşam Alanınızı Daha Etkileyici Hale Getiren Lüks Aksesuarlar 

Dekorasyon yaparken şık ve göz alıcı mobilyalarınızı lüks aksesuarlar ile tamamlamalısınız. Aksesuarlar evinizde yapacağınız dekorasyonu daha lüks ve göz alıcı yapacaktır. Evinizin büyüklüğü ne olursa olsun dekoratif objeler ortamı daha anlamlı ve güzel göstermektedir. 

lüks aksesuarlar

Lüks Tasarımlı Berjerler 

Lüks tasarımlı berjerler konforlu özellikleri sayesinde keyif koltuğu özelliğindedir. Salonunuza dekorasyon yaparken ortamın atmosferini değiştirecek dekoratif mobilyalardır. Berjerler her koltuk takımı modeliyle uyum sağlayacak modellere sahiptir. Sadece özenli bir şekilde renk uyumuna dikkat etmek gerekir. Berjeri dekoratif amaçlı kullanacaksanız berjerin oturma alanının genişliği önemli olmayabilir. Fakat berjeri oturmak için sürekli kullanacaksanız, oturma alanı geniş ve konforlu olan modelini seçmelisiniz.  

Açık renkli berjer seçerseniz yaşam alanınızı daha ferah ve geniş gösterecektir. Modern dekorasyon yaparken, Prag berjer, manila berjer, Luxor berjer, Nepal berjer ve Maria berjer gibi şık ve zarif modeller seçebilirsiniz. Açık renkli bu berjerler seçeneklerden sadece bazılarıdır.

Koyu renkli berjerlerden Vian berjer, Nepal berjer ve Tulip berjer konforlu kullanımları ve şık tasarımlarıyla beğeninize sunulan birkaç modelden biridir. Berjerlerden deriden yapılmış ve renk seçenekleri olan modellerde salonunuzda lüks bir atmosfer oluşturacaktır. Berjer modellerinden gri renkte, kahve tonlarında ve mavi tonlarında olan modeller göz alıcı tasarımlardır. 

lüks aksesuarlar

Göz Alıcı Şık Konsollar 

Lüks aksesuarlar şık konsolların görünümünü tamamlayan detaylardır. Lüks konsollar üzerindeki geniş alanlar sayesinde tarzınızı ve zevkinizi yansıtan aksesuarla kullanabilirsiniz. Muhteşem tasarımlı konsollar üzerine biblolar, çerçeveler, vazolar, mumluklar, şamdanlar koyabilirsiniz. Konsol üzerine kullanılacak farklı aksesuarlar salonunuzun görünümüne olumlu katkı sağlayacaktır. 

Konsolların şıklığını artıran parçalarından biri de lüks aynalardır. Bu aynalar bulundukları salonu ferah ve geniş gösterecektir. Konsol modellerinden lüks ceviz konsollar kaliteli ve dayanıklıdır. Ayrıca işlemeleri ve metal aksanları mükemmel bir görsel oluşturmaktadır.

manila konsol, Prag konsol, Lyon konsol gibi modeller ceviz modellere örnek verilebilir. Beyaz konsollar ise zarif tasarımlı mobilyalardır. Como konsol, sidney konsol, braga konsol, Nepal konsol beyaz konsollara örnek verilebilir. Lüks konsollarda kullanılan geometrik şekiller ve gold renkler göz alıcı ve asil bir görünüm oluşturmaktadır. 

Lüks Aksesuar Fikirleri  

Lüks aksesuarlar, vazolar, tablolar, aynalar ve aydınlatmalar gibi ürünler olabilir. Bu ürünler işlevsel ve estetik yönleriyle dikkat çekici aksesuarlara dönüşmektedirler. Aksesuarların tasarımları, kesimleri, boyamaları, cam detayları, oymaları gibi çeşitli seçenekleri vardır. Sizlerde tarzınızı ve zevkinizi yansıtan aksesuarları bu kadar çeşit içinden bulabilirsiniz. Şık ve göz alıcı aksesuarları seçebilmek için mobilyalarınızın rengi ve salonunuzun duvar rengini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Dekorasyonda aksesuarlar ile diğer eşyalar arasındaki renk ve tarz dengesini en iyi şekilde kurmalısınız. 

Modern dekorasyon yaparken lüks bir tarz olan gold ve gümüş renklerin barındırıldığı aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Duvarlarda kullandığınız tablolarda varaklı modeller kullanabilirsiniz. Ayrıca evinizin girişine varaklı lüks bir ayna monte edebilirsiniz. Modern tarzda farklı tarzları uygun şekilde kombin etme şansınız vardır. Böylece ışıltılı bir hava içerinde mükemmel ve canlı bir dekorasyon yapmış olursunuz. Yine zevkinize uyarsa modern ve klasik tarzı dekorasyonda kullanarak farklılık oluşturabilirsiniz. Aksesuar olarak vazo kullanmak isterseniz çok çeşitli tarzlarda tasarımlar bulmanız mümkündür.

Vazolar insanlık tarihi boyunca dekoratif amaçlı kullanılmış eski aksesuarlardandır. Hiç bir zaman modası geçmeyecek bu objeler her zaman evlerde olacaktır. Vazoları konsol üzerinde, TV ünitesi rafında, masa üzerinde veya bir kitaplıkta yerleştirebilirsiniz. Lüks aksesuarlar içinde şık saatlerde yer almaktadır. Modern tarzdaki yaşam alanınıza trendlere uygun duvar saati kullanabilirsiniz. Veya nostaljik lüks bir duvar saati de ortamın havasını olumlu değiştirecektir. Salonunuzda koyu renkli mobilyalar varsa, metalik şamdanlar veya metalik biblolar kullanmak iyi bir fikir olacaktır. Ayrıca dekorasyonda bitkiler kullanmak yeşilin doğallığının ortamı güzelleştirmesine sebep olacaktır. 

Şık ve Zarif Halılar İle Perdeler 

Modern ve zarif evinize uygun halı seçimi yapmanız dekorasyon bütünlüğünü sağlayacaktır. Dikkat etmeniz gereken hususlardan biri de zemin rengi olacaktır. Salonunuzun lüks tarzına uygun seçeceğiniz halının kaliteli bir tekstil ürünü olmasına dikkat etmelisiniz. Seçtiğiniz halıların leke bırakmayacak yapıda olması gerekir. Yani temizliği kolay yapılan bir ürün olmalıdır. Lüks aksesuarlar içinde sayılan halıların mobilyalarınızın şıklığını ve göz alıcılığını daha fazla ortaya koyacak ürünler olması iyi olacaktır. Uzun ömürlü ve modası ölmeyecek halı fiyatlarını iyice araştırmalısınız. Ayrıca belli dönemlerde iyi markalar halılarda indirim yapmaktadır. Bu indirimleri takip ederek uygun fiyata şık ve zarif halılar satın alabilirsiniz. 

Göz alıcı salonunuzda dekorasyon yaparken perdeler önemli ayrıntılardır. Perdeleriniz mobilyalarınızla uyumlu renkte ve tarzda olmalıdır. Açık renkli koltuk takımlarınız için koyu renkte lüks perdeler kullanmalısınız. Bu perdelerle birlikte kullanacağınız fon açık renkte olabilir. Perdelerle birlikte kullanacağınız tüller ise şık ve koyu renk olabilir. Lüks aksesuarlar sınıfı içinde tekstil ürünlerinden perdelerin rengi koltuk takımı rengini boğmamalıdır. 

Salonlarda Kullanılan Şık ve Göz Alıcı Aksesuarlar 

Salonlarınızda kullanacağınız aksesuarlar dekorasyona ayrı bir anlam katan objelerdir. Mobilyalar ve eşyalar arasında renk geçişlerini de sağlayan aksesuarları doğru seçmek çok önemlidir. Böylece salonlarınız şık ve asil duracaktır. Dekorasyonda aksesuar olarak aydınlatmayı kullanmak görsel olarak yararlı olduğu gibi işlevsel yararları da vardır. Salonda berjerin yanına konumlandırılacak bir lambader dekorasyona güzellik kazacaktır. Kitaplık veya masa üzerine konulacak abajurlar gayet şık bir hava oluşturacaktır. Lüks aksesuarlar seçeneklerinden avizeler veya geometrik desenli ışıklandırmalar mobilyalarınızı daha ihtişamlı ve göz alıcı gösterecektir. 

Bir cevap yazın