Blog

Lüks Koltuklarda Model ve Renk Seçimi

Lüks Koltuklarda Model ve Renk Seçimi

Lüks koltuklar modelleri içerisinden seçim yapılırken ev içerisinde kullanılmakta olan diğer mobilyalar ile uyumlu seçimler yapılması gerekmektedir. Bunun için aynı ton renkler kullanılabildiği gibi tamamlayıcı renk tonlarının seçilmesi de mümkün olmaktadır.

Lüks koltuk takımlarında genellikle toprak tonları yer alırken çok fazla yumuşak tonlara yer verilmemektedir. Fakat buna rağmen ürün kategorilerimiz içerisinde oldukça geniş renk kartelaları yer aldığı için istediğiniz tonlarda seçim yapmanız mümkün olmaktadır.

Mobilya ve lüks koltuk takımı parçalarının birbiri ile uyumlu olarak tercih edilmesi durumunda aynı zamanda aksesuar seçimleri de daha kolay olmaktadır. Genel konseptin klasik ve modern olmasından hareketle tamamlayıcı ürünler kullanılabilmektedir.

Lüks Koltuk Modellerinde Fiyat Seçenekleri

Lüks koltuklar fiyatları bakımından diğer kategorilere göre daha pahalı olmasına rağmen hem işçilik hem de ürün kalitesi bakımından yüksek olan ürünler olarak bilinmektedir. Bu sayede uzun süreli kullanıma uygun olarak da tercih edilebilmektedir.

Koltuk modelleri içerisinden lüks koltuk dendiğinde genellikle klasik ya da avangard olarak bilinen modeller bilinse de modern tasarımlara uygun olarak hazırlanmış olan lüks koltuk modelleri de bulunmaktadır. Bu nedenle lüks koltuk takımları içerisinden seçim yaparken ilgili kategoriler arasından sizin konseptinize en uygun olan ürünü tercih etmeniz mümkün olmaktadır.

Lüks koltuk modelleri içerisinde köşe koltuk takımları da bulunmaktadır. Kumaş kalitesi ve mobilya iskeleti bakımından çok da dayanıklı ve gösterişli olan bu ürünlerin de piyasaya göre daha yüksek tutarlardan satışa sunulması söz konusu olmaktadır.

Koltuk Takımı Modellerinde Lüks Tasarımlar

Koltuk takımı modelleri içerisinden seçim yapılırken ne tür bir tasarım özelliği olduğunun göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Ev içerisinde hangi konsept kullanılarak tasarım yapılıyorsa koltuk modellerinin de bu tasarımlara uygun olarak seçilmesi önerilmektedir.

Lüks koltuk tasarımları içerisinde model olarak modern tasarım olan fakat kullanım alanı olarak şık ortamlarda kullanılabilen ürün seçeneklerimiz bulunmaktadır. Bu nedenle müşterilerimizin kendi beğenilerine uygun olan ürünleri tercih etmeleri için geniş ürün yelpazemiz ile hizmet verilmektedir.

Koltuk takımları kategorilerimiz içerisinde yer alan tasarımlarda kumaş türünün yanı sıra koltukların ayak duruşları gibi farklı özellikler de bulunmaktadır. Kıvrımlı model ayaklar genellikle avangard mobilyalarda tercih edilirken modern tasarımlarda ise genellikle keskin tasarımlar kullanılmaktadır.

Lüks tasarım olarak bilinmekte olan koltuk modelleri içerisinde köşe takımlarında da çok farklı tasarım özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerin başında ise kullanım alanına göre değişmekte olan köşe koltuk ölçüleri önemli olmaktadır.

Lüks Koltuk Takımlarında Model Seçenekleri

Lüks koltuk takımı modelleri içerisinde ürün seçeneklerimiz ve renk çeşitlerimiz oldukça geniş olduğu için farklı alanlarda kullanıma uygun olan ürünlerin bulunması mümkün olmaktadır. Köşe takımı modelleri çoğunlukla oturma odalarında tercih edilirken, koltuk takımı modelleri ise salonlarda kullanılabilmektedir.

Model seçenekleri içerisinde son yılların trend ürünleri arasında yer alan Lüks chester koltuk modelleri de bulunmaktadır. Ürünlerimizin kullanışlı tasarımları sayesinde diğer chester modellere göre hem daha şık hem de daha işlevsel oldukları bilinmektedir.

Koltuk takımı modelleri arasından seçim yapılırken genel model tasarımlarına dikkat edilmesi gerektiği gibi aynı zamanda ürünlerin lüks koltuk ayağı modellerine ya da detay tonlarına da bakılarak seçim yapılması gerekmektedir. Bu sayede genel konsept oldukça etkileyici bir şekilde oluşturulabilmektedir.

Koltuk Tasarımlarında Avangard Modeller

Koltuk tasarımlarında lüks modellerin aynı zamanda avangard modeller ile aynı anlamda kullanıldığı bilinmektedir. Avangard mobilyaların işlemeleri ve döşemeleri genellikle lüks ürünlerden yapıldığı için en çok bilinen lüks kategoriler içerisinde bu mobilyalar bulunmaktadır.

Avangard mobilyalarda genellikle detay işlemeler ya da mobilya oyma modelleri bulunmaktadır. Kumaş türü bakımından ise birbirinden farklı olan pek çok ürünün tercih edilmesi mümkün olmaktadır.

Lüks avangard koltuk takımları içerisinde chester modelleri de bulunmaktadır. Bu modellerde akıllı mobilyalar olduğu gibi doğrudan lüks tasarım ürünler de yer aldığı için müşterilerimizin hangi alanlarda kullanmak istediklerine bağlı olarak seçim yapmaları mümkün olmaktadır.

Avangard mobilya seçenekleri içerisinde en çok tercih edilmekte olan bir diğer ürün modeli ise deri olarak tasarlanmış olan koltuk takımları olarak bilinmektedir. Lüks deri koltuk takımları çoğunlukla salonlarda kullanıma uygun olmakla beraber hem şık hem de modern tasarımlar arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın