Blog

En Şık Köşe Takımı Modelleri 2022

Köşe koltuklar özellikle geniş evlerde daha sık tercih edilirken 2022 yılında daha minimal evler için de kullanılmaya başlanmıştır. İskandinav tarzı evlerde sık sık karşımıza çıkan köşe koltuk takımları da artık her evde kullanılabilir bir hale geldi. Büyük camlı ya da büyük tavanlı olması bile fark etmeksizin herkes istediği modeli evinde rahatlıkla kullanabiliyor. Ancak köşe takımı alırken eve ve kullanılacak alanın ölçülerine de dikkat etmek sonradan bir problem yaşamamak için oldukça önemlidir. En sık tercih edilen köşe takımları daha küçük boyutlardaki ürünlerdir. Ancak köşe takımları iş yerleri, oteller ve restoranlarda da sık sık kullanıldığı için büyük ölçekli modellerine de kolayca ulaşılabilir.

Loft Relax Köşe Koltuk Takımı

Loft Relax Köşe Koltuk Takımı

1826 stok kodu ile satışa sunulan ürün çok renkli yapısı ile dikkat çeker. Kumaşını değiştirmek isterseniz ek ücret ödeyerek istediğiniz rengi talep edebilirsiniz. Hali hazırda satılan rengi ise sık sık kullanılan modeller arasında yer alır. Evinize farklı bir hava getirecek olan Loft relax koltuk takımının renkli ayakları da dikkat çekicidir. Maxi, sarı ve yeşil tonlarındaki çok renkli ayakları, kumaşı ile orantılıdır. Evinizdeki en renkli ürün olmasını istiyorsanız mutlaka Loft relax koltuk takımına bakmalısınız. Çok renkli köşe koltuk takımları arasında sıradışılığı ile dikkat çeken ürünün yarattığı bohem ve şık havaya bayılacaksınız.

Loft Corner Köşe Takımı

Özel ölçüler için ekstra ücret ödenmesi gereken ürünün kumaş rengi de ek ücret ödenerek değiştirilebiliyor. 1828 stok kodu ile satılan ürün soyut resimleri andırıyor. Bir sanatçı elinden çıkmışçasına sanki sergi salonundan eve taşımışsınız gibi görünen köşe taımı şık bir tasarıma sahip. Ayrıca klasik çizgileri de içerisinde barındırması ile yumuşak bir geçiş sağlıyor. Geniş koltuk ölçüsü, uyumlu orta sehpası ve mor yastıkları da dikkatleri üzerine toplamakta. Koyu ahşap renkte olan ayakları da organik bir görüntü çizerken doğru ışıklandırma ile kullanıldığında her yere uyum sağlayabileceğini kanıtlıyor. Özel ölçülü köşe takımı olan modelin ölçüleri için firma ile iletişime geçilmeli.

Oliver Köşe Takımı

Oliver köşe takımı şık ve rahat görünümü ile dikkat çekiyor. Daha oval bir tasarım ile yapılan ürün, konforu öne çıkarıyor. Oliver köşe takımının da diğer takımlar gibi rengi değiştirilebiliyor. Ek ücret karşılığında istediğiniz rengi özel olarak sipariş verebilirsiniz. Evinizde rahat edebileceğiniz önemli alanlardan biri de salondur ve Oliver köşe takımı o rahatlığı ve konforu size vadeden bir üründür. Bej rengin sıradanlığını klasik tasarım ve çizgili yastıklar ile başka bir seviyeye taşıyan köşe takımının berjeri de oldukça sıradışı.

July Köşe Takımı

2120 stok kodu ile satışa sunulan ürün özel ölçüler ile de sipariş edilebilir. Özel ölçü fiyatlandırması değişen ürün, şık ve daha ciddi bir görünüme sahiptir. Parlak kumaşı ve büyük ölçüleri ile dikkat çeken köşe takımı, geniş bir alanda kullanılabilir. Siyahın hakim olduğu koltuk, renkli yastıklar ile desteklenmiştir. Köşe koltukta kumaş rengi değişimi yaptırmak isteyenler sipariş vermeden önce istedikleri rengi ek ücret karşılığında satıcıya iletebilirler.

sidney Köşe Takımı

sidney Köşe Takımı

2022’de sıkça tercih edilen bir başka köşe takımı ise sidney’ye aittir. 2085 stok kodu ile satışa sunulan ürün, ek ücret karşılığında hem ölçü hem de kumaş rengi seçimi yapılmasını sağlıyor. Açık ahşap tonlar ile dsteklenen ürün, parlak kumaşı ve rahat görünümü ile de dikkat çekmekte. sidney köşe takımı olduğu yeri hemen değiştirecek ve etkisi altına alacak bir koltuk takımıdır.

Castello Köşe Takımı

Castello köşe takımı en çok tercih edilen köşe takımı modelleri arasında bulunuyor. Stnadat ölçülerde olan ürün, şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. Eğimli kolçakları klasik bir görünüm sunarken renkli yastıkları modernliği elden bırakmıyor. Beyaz renk üzerine renkli ve desenli yastıklar ile gönderilen ürünün eğer isterseniz koltuk rengini değiştirmeniz mümkün. Ek ücret karşılığında koltuğun kumaşı kolaylıkla değiştirilebilir. Castello köşe takımı rahat kompozisyonu ve şık tasarımı kadar minderlerinin yumuşaklığı ile de dikkat çeken bir üründür. Daha sade bir dekorasyon ile desteklendiğinde İskandinav tarzı bir görünümün elde edilmesi de mümkündür.

Bir cevap yazın