aynalı konsol modelleri
Blog

Evinizde Işıltıyı ve Gösterişi Aynalı Konsol Modelleri İle Yakalayın!

Aynalı konsol modelleri günümüzde oldukça popüler. Evlere şık bir hava katan aynalı konsollar evdeki ihtişamı arttırıyor. Aynalar bize yansımamızı gösterir. Aynalı konsollar da salonumuzun şıklığını gösteriyor. Aynalı konsollar sayesinde evlerimiz eskisinden daha ışıl ışıl!

Konsollarda aynanın olması evlere ayrı bir şıklık katıyor. Ayna gibi parlak ürünler evde her zaman dikkat çekici olmuştur. Bunun sebeplerinden ilki insanlara ayna görünce gelen bakma isteğidir. Aynalı konsollar bu sebeple konuklarınızın dikkatini çekecek ilk eşya olacaktır. Ayrıca aynalı konsollarda genellikle metal ve parlak detaylar bulunur. Bu detaylar da konsolun çekiciliğini arttıracaktır. Böylece eviniz ışıl ışıl parlayacak ve salonunuzun atmosferi baştan aşağı değişecek. Günümüzde aynalı konsol modelleri oldukça çeşitlidir. Bunlar arasında en ihtişamlı olanını seçin ve salonunuzun ihtişamını arttırın.

Geometrik Şekilli Aynalı Konsol Modelleri İle Salonunuza Estetik Bir Hava Katın!

Günümüzde ayna şekilleri artık oldukça çeşitli. Bu sebeple içlerinden en şık olanını seçmek biraz zor olabiliyor. Geometrik şekilli aynalar ise evin neresinde olursa olsun bulunduğu ortama farklı bir hava katıyor. Bir de bu aynalar konsollarla birleşince ortaya son derece estetik bir görüntü çıkıyor.

Aynalı konsol modelleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi de geometrik şekilli aynalar. Sıradan ayna modellerinden farklı olmaları, bu modellerin seçilmesinin ilk sebebi. Yine sıradan bir model olmamaları sebebiyle, geometrik aynalı konsollar bir çerçeve görevi üstlenebiliyor. Yani bu ürünler tek başına da şıklık sağlayabiliyor. Ama asıl şıklık tabii ki de konsollarla birleşince ortaya çıkıyor.

Geometrik aynalı konsollar özellikle lüks mobilyaları harika bir şekilde tamamlar. Hem evdeki modern görünümü yükseltir hem de eve şıklık katar.

Küçük Ama Estetik Aynalı Konsollar İle Üst Seviyede Şıklık Kazanın!

Bazen şıklığı küçük bir ayna ile bile sağlayabilirsiniz. Ama bu, lüks salonlarda şıklığı sürdürebilmek için yeterli değildir. Küçük aynalar tek başlarında kullanıldıklarında gösterişli durmazlar. Ama beraber kullanılan küçük aynalar konsollarla büyük bir uyum sunar. Böylece ortaya son derece şık bir görüntü çıkar.

4-5 tane birbiriyle uyumlu küçük ayna konsollarda kullanıldıkları zaman oldukça estetik bir görünüm oluştururlar. Bununla birlikte salona gösterişli bir hava katarlar. Şıklık ve gösteriş bir arada bulunduğu zaman, salonun atmosferi baştan aşağı değişir. Ayrıca aynalı konsol modelleri arasında küçük aynalı modeller de çok sık tercih edilmektedir. Çünkü küçük aynalar aynı zamanda konsolun ihtişamını çok öne çıkarır. Bu model, konsola daha fazla uyumlu dekoratif ürün koyma olanağı da sunar.

Tek Bir Ayna İle Konsollarda Şıklığı ve Gösterişi Yakalamak Mümkün!

Aynalı konsol modelleri arasında klasik ama şık birçok model vardır. Bu modeller arasında tek aynalı konsollar oldukça dikkat çekmektedir. Konsolun üzerine koyduğunuz bir ayna tek başına şıklık yaratır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır:

  • Gösterişli çerçeveli aynalar tercih edilmelidir. Böylece aynanın tekliği şık bir çerçeveyle taçlandırılmış olur.
  • Ayna küçük olmamalıdır. Büyük ve gösterişli aynalar tek aynalı konsol modellerinde şıklığı sağlayan detaylardır.

Eğer bu noktalara dikkat edilmezse gerekli şıklık yakalanamaz. Bu yüzden tek aynalı konsol modelleri tercih edilecekse aynanın dış görünüşü oldukça önemli bir detaydır. Aynanın çerçeveleri güzel olmalıdır. Aynı zamanda çerçevelerde konsolu tamamlayan detaylar kullanılmalıdır. Parlak ve metal detaylarla süslenen aynalar daha dikkat çekici olacaktır. Bu aynalar aynı zamanda konsolu da parlatacaktır.

Konsolunuz Başlı Başına Aynadan Oluşabilir; Tek Bir Ürünle Salonunuza Işıltı Katın!

Aynalı konsol modelleri geniş ve yoruma açık bir konudur. Kimi konsollar sadece aynalardan oluşur. Bu konsollar da oldukça tercih edilen modellerdir. Çünkü modeller tek başına ihtişamı sağlarlar. Hem konsol hem ayna görevini üstlenerek kullanım kolaylığı sağlarlar. Aynı zamanda salonunuzu her açıdan parlatabilirler.

Ayna şeklinde olan konsollarda ek bir ayna kullanılması oluşan şık havayı bozacaktır. Bu durumda evinizin cam eve benzeyebilir. Ama bir konsolun tamamen ayna şeklinde olması şıklık açısından oldukça yeterlidir. Böylece konsolunuz evinizi ışıl ışıl parlatacaktır. Aynalı konsol modelleri arasında oldukça tercih edilen bir model olan bu konsollar özellikle altın varaklı mobilyalarla uyumludur. Altının parlaklığını her açıdan yansıtan bu konsollar salonun şıklığına şıklık katmaktadır. Altınla da birleşince salonu ışıl ışıl parlatmaktadır.

Aynalı Konsollarda Kullanılacak Dekoratif Ürünler

Aynalı konsol modelleri çeşitli olduğu kadar konsollarda kullanılan dekoratif ürünler de çeşitlidir. Konsolların sağladığı şık görüntüyü bozmamak için konsola koyduğunuz ürünlere dikkat etmelisiniz. Bu ürünler konsolu ve aynayı tamamlamalıdır. Aynayı kapatacak şekilde büyük olmamalıdır. Çok küçük olup da aynanın ve konsolun ihtişamını azaltmamalıdır.

Aynalı konsollar genellikle parlak oldukları için dekoratif ürünleri mat renklerde seçi. Ama bu ürünlerin şık ve gösterişli olmaları önemlidir. Böylece salonda sağlanan gösteriş bütünlüğü bozulmamış olur. Aynalı konsollara, aynaya veya konsola zarar verecek bir ürün konulmamalıdır. Işıltılı ve parlak ürünler oldukları için ortaya çıkan bir hasar kolay giderilmeyebilir.

 

Bir cevap yazın